گلچینی ازموضوعات وتصاویر گوناگون ازهمه چیز و همه جای جهان
تلاش قطر برای میزبانی جامجهانی 2022 حاكمان كشورهای نفت خیز اما كوچك عربی برای انجام پروژه های عظیمی با هم رقابت می كنند. دبی به مكانی برای برپایی بلندترین آسمان خراش های دنیا تبدیل شده است . ابوظبی نیزشعبه ای از دانشگاه نیویورك را تأسیس كرده است . این در حالیست که رقابت بین شیوخ ثروتمند به ورزش هم كشیده شده است به طوریكه این منطقه درحال حاضر حرف اول را در برگزاری مسابقات تنیس و گلف جهان می زند و هر ساله میزبان شماری از بهترین ورزشكاران دنیاست. با وجود این مسابقات جام جهانی 2022 به میزبانی قطر بزرگترین رویداد ورزشی خواهد بود كه تاكنون در منطقه خلیج فارس برگزار می شود و از آنجا که کشور قطر میزبانی جامجهانی سال 2022 را به عهده دارد تمامی سعی خود را کرده تا بتواند یک جام جهانی به یادماندنی را به ارمغان آورد. هریک ازاین استادیوم ها را دو شرکت مشهور GmbH هزینه ای بالغ بر200 تا 300 میلیون دلار بسازند . یکی از این استادیوم ها الريان نام دارد که در 20 کیلومتری شمال غربی دوحه پایتخت قطر واقع شده است.این استادیوم گنجایش 44,740 تماشاچی را خواهد داشت. استادیوم دیگر الغرافه نام دارد که با نوارهای رنگی پوشیده شده که سمبل تیمهای شرکتکننده و به نشانه دوستی، تحمل مشترک و احترام به جام جهانی و قطر هستند. این استادیوم گنجایش45330 تماشاچی را خواهد داشت ودر سال2022 بزرگترین استادیوم در قطر خواهد بود. در طراحی استادیومی دیگر به نام ورزشگاه شمال نیز مجموعه ورزشهای آبی در نظر گرفته شده است. ورودی یکی دیگر از این استادیومها نیز به پل دوستی بین بحرین و قطر متصل است. این پل، قطر را به جزیره همسایهاش متصل میکند و یکی از عجایب معماری دنیای عرب است. منبع :www.worldarchitecturenews.com/index.php ازاین لینک : free-sms.fars-graphic.com/ sms رایگان ارسال کنید. فقط به ایرانسل
نظرات شما عزیزان:
قرار است جام جهانی قطر در 5 استادیوم با طراحیهایی منحصربهفرد و مدرن برگزار شود. پوشش خارجی یکی از آنها دارای نمایشگرهایی است که از آن برای پخش زنده مسابقات استفاده میشود.
استادیوم دیگر الخور نام دارد که در طراحی آن از صدفهای دریایی الهام گرفته و به شکل یک چشم بزرگ طراحی شده است. طرفداران و تماشاچیان تیمها میتوانند زیر سایه سقف متحرک و انعطافپذیر آن نشسته و از فضای سبز و باغهای اطراف نیز لذت ببرند.
این استادیوم همانطور که از نامش پیدا است در شمال قطر ساخته خواهد شد وظرفیت 45330 تماشاچی را خواهد داشت و شکل آن از قایق های سنتی صیادی در قطر الهام خواهد گرفت.
تمام این استادیومها با انرژی خورشیدی کار میکنند و اولین رویداد ورزشی فضای باز را رقم خواهند زد که دارای سیستم تهویه کامل در آبوهوای داغ صحرا هستند و به این ترتیب با ثابت نگه داشتن دما به کمتر از 28 درجه سانتیگراد نمیگذارند آبوهوای داغ صحرا، تماشاچیان و ورزشکاران را بیازارد ضمن اینکه این رویداد بزرگ، تجربه هایی از فناوری انرژیهای تجدیدپذیر را بدنبال دارد.
مقامات قطری می گویند دولت قطر با توجه به جمعیت کم خود به این همه استادیوم نیاز ندارد وپس از بازیهای جام جهانی طبقات فوقانی این استادیوم ها را برخواهد داشت و آنها را به کشورهای فقیر اهداء خواهد کرد.
قالب جدید وبلاگ پيچك دات نت |